Oficina: 00376 734040 | Mònica Núñez: 00376 664040 | info@aaa.ad

El Global Entrepreneurship Week Andorra té com objectiu crear una trobada de referència per a tots els emprenedors, empresaris i persones del país, amb una idea en comú: la passió per emprendre.

Un emprenedor és qualsevol persona que posa la seva idea en acció, independentment si treballa dins d’una empresa, a l’administració pública o és un autònom. Aquest és el esperit que hem volgut desenvolupar.

Presentació a càrrec de Creu Rossell

10h Benvinguda

10.05h MI Cap de Govern- Sr. Antoni Martí Petit

El nostre cap de Govern, Arquitecte de professió va deixar la seva trajectòria dins del món empresarial, per dedicar-se al servei públic. Conseller General del 1994 al 2003, Consol Major d’Escaldes-Engordany i en l’actualitat cap de Govern des del 2007.

10.30h Sr. Carles Naudi d’Areny-Plandolit

Exemple d’Emprenedoria i innovació a Andorra, és el president i soci del Grup Cisa Andorra, AnyòsPark, els diaris BONDIA i Més Andorra, entre d’altres companyies.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Ramon Llull, Màrqueting (ESADE) i Màster en e-commerce (URLB).

11.00h Pausa Cafè

11.20h Sr. Lluís Soldevila

Professor del Departament de Direcció de Sistemes d’Informació d’ESADE, ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional en el grup Deutsche Bank, amb diferents càrrecs directius en 7 països d’Europa i Amèrica.

Creador del DAFO Personal ®, compagina la docència universitària amb la seva tasca com a consultor, formador i conferenciant internacional, en els camps de les Habilitats Directives i les Actituds d’Alt Rendiment. Autor del llibre “Èxit s’escriu amb A” col·labora amb diversos mitjans com tv3, 8tv, RAC1, RNE, La Vanguardia i el Temps de Colòmbia.

12.05h Sr. Risto Mejide

Llicenciat i MBA en Direcció d’Empreses per ESADE, on posteriorment ha estat professor de Vella Creativitat per a la Nova Economia, així com en el Màster de Comunicació i Publicitat de l’Escola Superior de Disseny ELISAVA, adscrita a la UPF, on segueix impartint classes de Creativitat.

Va exercir de creatiu en diferents empreses; Bassalt Ogilvy & Mather, Euro RSCG i actualment és director creatiu d’Afertshave.tv